e-racing, e-mobility és Forma-E blog

VOLTÁZS

VOLTÁZS

Gyorshír: Sato is rajthoz áll a Forma E első futamán!

2014. szeptember 11. - lsg404

Ráadásul az Aguri kormányánál, akiknek a szimpatikus, néhány szezont megért F1-kiscsapatában is vezetett már. A kiszivárgott startlistával ellentétben tehát Fabio Leimer csak tartalékos, a japán csapat inkább a városi pályákat jól ismerő, tapasztalt, hazai hős Takuma Satót indítja a Forma E történelmi, első futamán, a csapat igazolt pilótája, Da Costa helyett, aki ezen a hétvégén a DTM-ben versenyez, ezért nem tud részt venni a futamon. Csapattársa Katherine Legge lesz, ez nem változott.

Sato volt Kamui Kobayashi előtt az első olyan japán F1 pilóta, aki minden szempontból megállta a helyét a mezőnyben, és nem csak bevállalós, hanem gyors is volt. Meglátjuk, mit tud kihozni a helyzetből Taku szombaton: az Aguri mindenesetre a dobogót célozta meg. 




Forrás: electricautosport.com

A bejegyzés trackback címe:

https://voltazs.blog.hu/api/trackback/id/tr316688879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása